«

»

Jan
15

Popcorn Vocals en Back Again in Cultureel Café.

Twee totaal verschillende acts gaan in het Cultureel Café van zondag 22 januari om 16.00 uur van start in Het Gebouw aan de lekdijk 75 in Ammerstol.

Popcorn Vocals opent de middag en is een gemengd popkoor bestaande uit sopranen, mezzo sopranen, alten, tenoren en bassen. Al bijna 20 jaar maakt Popcorn Vocals een belangrijk deel uit van de diverse muziekverenigingen van Schoonhoven.Naast de nieuwste nummers in de popmuziek is Popcorn Vocals ook thuis in genres zoals rock, jazz, latin en musical.Een breed repertoire met een unieke invulling.

Back Again komt ook hoofdzakelijk uit Schoonhoven met groepsleden die in het verleden hun sporen verdiend hebben in diverse groepen zoals,The Royal Diamonds, Desolations, St. Pete Set, Boem ’66, Mesh-Set, Group Act, Beautiful Garden, Strangers, en hebben elkaar weer gevonden.

Zij gaan vooral terug naar de muziek van de zestiger en zeventiger jaren die op een eigen manier gebracht wordt.

Beat, Country Rock en Rhythm and Blues vormen de basis van het repertoire van deze groep.

De zaal gaat open om 15.30 uur, de entree is € 5,-